Overfladebehandling

Scangineering kan være behjælpelig med de fleste former for overfladebehandling.

Vi udfører miljøvenlig overfladebehandling af små og store konstruktioner i henhold til ISO 8501, 8502 og 8503 af veluddannet personale i godkendte lokaler, og vi håndterer stort set alle konstruktioner i stål, rustfrit stål og aluminium i vores moderne blæse og male haller, vi kan håndtere emner op til 3,5 x 3,0 x 6,0m (B x H x L).

Forberedelse af overflade:

Emnerne renses og affedtes med hed vand og emulsionssæbe og skylles med ferskvand på miljø godkendt vaskeplads, efterfulgt af en grundig tørring før efterfølgende sandblæsning.

Sandblæsning:

Vi blæser med miljøvenlige blæsemidler som stålgrit med høj genanvendelsesgrad på stål og silikat på rustfast og aluminium, i renhedsklasserne SA1 til og med SA3 efter ISO 8501-1 og overfladeruhed tilpasset det valgte malingssystem.

Metallisering, galvanisering og lakering:

Vi tilbyder også at overfladebehandle med metallisering og galvanisering, samt våd lakering med airless eller elektrostat sprøjte i henhold til korrosionsklasser fra C1L til C5VH efter ISO 12944, Norsok eller anden kundespecifikation.

Rapportering:

Alle overfladebehandlinger dokumenteres efter kunde ønske vha. en rapport, enten en intern Scancab protokol eller gennem en rapport udført af tredjeparts Frosio eller NASE inspektør.

Scangineering har moderne Elcometer udstyr til måling af dugpunkt, overflade ruhed, saltkoncentration, lagtykkelse samt vedhæftning. Vi maler som standard med kvalitetsprodukter fra Hempel, men kan efter ønske påføre produkter fra alle førende internationale malingsproducenter.

Vores værksted er godkendt af miljø og tilsyns myndigheder og vi inddamper alle fortynder- og malingrester med henblik på en høj genbrugs rate og for at minimere vores belastning af miljøet.

Kontakt os gerne for yderligere information.

Henrik V. Mortensen

Henrik V. Mortensen

Teknisk salg

D: +45 2165 3626

henrik@scangineering.dk

Brian Nielsen

Brian Nielsen

Værkfører / Montage / Overfladebehandling

D: +45 4412 6332

brian@scancab.dk