Tavlebygning og elektrisk montage

Vores elektrikere og teknikere tilbyder tavlebygning og elektrisk montage, som er skræddersyet til dine behov.

Har du behov for enten at få designet, udviklet, fremstillet og/eller monteret elektriske styretavler, så hjælper Scangineering altid gerne med dele af eller hele processen. Hos os tager vi udgangspunkt i dine behov og ønsker og tilbyder et skræddersyet forløb til dig, hvor vi samler hele arbejdsprocessen under et tag.

Vi har masser af erfaring, know-how og kompetencer inden for tavlebygning og elektrisk montering og løser udfordringer i alle størrelser uanset branche og kompleksitet.

Vi kan tage hånd om alle aspekter af projektet og kan være med i alt fra idégenerering, design og fremstilling til montering af tavler. Vi sørger for et tæt internt samarbejde mellem vores ingeniører, projektledere og el-installatører, samtidig med at vi løbende er i tæt kontakt med dig under hele processen.

Vores kompetente og erfarne elektrikere tilbyder fremstilling af kabinetter med tavleopbygning og elektrisk montage i eget tavleværksted. Vores tavlebyggere fremstiller og udvikler eltavler og styretavler gennem vores avancerede produktionsfaciliteter, så du er sikret en optimal løsning i højeste kvalitet. Herefter sørger vi ligeledes for montering af produktet.

Vi tilbyder tavlebygning inden for bl.a.:

  • Industri
  • Marine
  • Offshore
  • Ex-e zone 2 ATEX

Vores PLC-programmør tilbyder design og konstruktion af PLC-styring og programmering af PLC. Derudover har vi også mulighed for at hjælpe med udvikling og implementering af specialtilpasset hardware/software i vores tavlebygning, som udvikles til dit projekt.

Opmærkning og gravering:

Scangineering bygger efter DS/EN 60204-1, 60439-1 til 7. Vi laver skilte, kabel- og komponentopmærkning med laserprinter og lasergraveringsmaskine i materialer som Traffolyte, syrefast og rustfrit stål ud fra jeres krav og specifikationer.

Vi sikrer en høj og ensartet kvalitet af vores produkter gennem vores egen kvalitetsafdeling, hvor vores veluddannede medarbejdere løbende tester og gennemgår produkter, inden de leveres til dig.

Alle vores produkter er opmærket og graveret, så vi hurtigt kan identificere komponenter i vores systemer.

Hos Scangineering er vi certificerede og udarbejder dokumentation efter strenge kvalitetskrav. På den måde garanterer vi løsninger af højeste kvalitet med tilstrækkelig sikkerhed på omkostningseffektiv vis.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om vores ydelser, så kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

Martin Eskildsen

Martin Eskildsen

Teknisk salg

D: +45 2033 7701

martin@scangineering.dk

EL AFDELINGEN

electro@scancab.dk