Tegning og konstruktion i 3D

Scangineering designer, udvikler og konstruerer i tæt samarbejde med kunden.

En af vores mange kompetencer er tegning og konstruktion i 2D og konstruktion i 3D. Vores ingeniører, tekniske designere og projektledere har mange års erfaring, knowhow og kompetencer til at gøre vores kunders idéer til virkelighed.

Kompetent udarbejdelse af 2D og 3D-konstruktion 

Vi lægger stor vægt på at udforme tekniske tegninger som er let forståelige for dig og bruger markedets bedste programmer til udarbejdelsen af disse. Vi hjælper med at speede din udviklingsproces op, så der ikke er langt fra tanke til handling. 

Scangineering arbejder med bl.a. tegneprogrammer som AutoDesk Inventor og AutoCad. Filer håndteres i Vault, og vi holder os løbende opdateret med softwareudviklingen. Vores højteknologiske softwareprogrammer sikrer en hurtig design- og produktionsproces med nøjagtige tegninger til simulering og visualisering af dit projekt. 

Vores kompetente og erfarne team, giver vi rådgivning i et skræddersyet forløb, så der udformes den mest optimale løsning til netop dig. Vi udarbejder teknisk dokumentation i 2D og dokumentation i 3D, som konstrueres og eventuelt produceres inden for et væld af løsninger i materialer som stål, rustfrit stål og aluminium. 

Via Finite Element analyse (FEM) kan vi lave hurtige og præcise beregninger, som i højeste grad nedbringer udviklingstiden og omkostninger i processen. Disse fungerer ligeledes som beslutningsgrundlag for det videre forløb. 

Vi tilbyder:

  • Højteknologisk tegning og konstruktion i 2D og 3D
  • FEM analyse og strukturelle beregninger
  • Simulering og visualisering af din idé 
  • Udarbejdelse og produktion af produkt
  • Efterfølgende service

 

Vi vægter at mindske din arbejdsbyrde og alle former for ressourcespild. Vores projektstyring tager ansvar for planlægning, organisering, indkøb og håndtering af ressourcer og tid. Samtidig sørger vi for, gennem løbende dialog og sparring, at have dig med gennem hele processen.

Hos Scangineering sætter vi os ind i vores kunders problemstillinger og løser udfordringer i alle størrelser uanset branche og kompleksitet. 

Hvis din virksomhed skal have udarbejdet enkelte komponenter eller hele løsninger til et projekt, så tilbyder Scangineering et forløb, hvor vi samler hele arbejdsprocessen under et tag. Vi tager hånd om alle aspekter af projektet og kan være med i alt fra idégeneringen, udarbejdning af designet til udførelsen af produktet og til efterfølgende service. 

Har du spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om vores ydelser, så kontakt os gerne til en uforpligtende samtale.

Henrik V. Mortensen

Henrik V. Mortensen

Teknisk salg

D: +45 2165 3626

henrik@scangineering.dk